Zimná príprava

24. februára 2015, paldonejdou, Nezaradené

Ako už zvykom býva naša zimná príprava sa začala začiatkom januára. Začali sme trénovať vo veľmi malom množstve. Neviem čím to bolo. Asi sa chalanom nechcelo. Koncom januára a začiatkom februára sme boli na sústredení na Vlčom Vrchu. Bol som zničený ale myslel som si, že to bude horšie.Futbal v snehu bol parádny.

V celej zimnej príprave sme doteraz odohrali dva zápasy, čo je myslím dosť málo.

Prvý zápas na As Trenčín Stadium sme prehrali so Záblatím 3:2. Vyhrávali sme však 2:1 a priebeh hry nenaznačoval, že by sme mali prehrať. Lenže cez polčas musel tréner spraviť zmeny v zostave a nakoniec sme prehrali.

Druhý zápas sa hral v Uherskom Brode proti Svinnej. Myslím si, že sme nehrali tak aký bol výsledok. Nechcem povedať, že Svinná hrala zle, ale boli sme podľa mňa lepší. Prehrali sme 4:2. Dva góly sme dostali zo štandardiek.

 

A ako sa hralo mne? Prvý zápas proti Záblatiu, hlavne prvý polčas sa mi hral dobre. Hra na jeden dotyk ma neskutočne bavila. Dal som aj gól a hlavou, ktorou väčšinou neskórujem. V druhom polčase som musel hrať predstopéra a to bola už iná káva. Moc tým našim obrancom nezávidím, nemajú to tam jednoduché. Stále som si musel strážiť nejakého iného hráča. Keď som nebránil tak som len stál a zrazu som musel vyštartovať proti lopte. V zálohe sa mi hrá omnoho lepšie :). Druhý zápas proti Svinnej. Tiež som sa celkom bavil hrou aj keď som nedal gól. Škoda len, že sme prehrali.

Dúfam, že do 8.3., kedy hráme prvý zápas jarnej časti proti Čachticiam ešte trošku potrénujeme a začneme konečne vyhrávať.

Treba však ešte utužiť partiu…ale o Tom Potom 😀